Return to home page
:: Updates
:: Film Forum
:: Link to Us

A film homage made possible by fans around the globe
Tomb Raider and Lara Croft are trademarks of Eidos Interactive / Core Design
This is an independent, non-profit, artistic expression created purely for fun.

Website by
Granted Wish StudiosHa nem találtál választ a kérdéseidre, kérlek írj email-t...
Dansk | Italiano | Deutsch | Portuguęs | Espańol | Français | English | Norsk | Polski

| | | | Magyar

Ez a Tomb Raider 3?

Hol mutatjuk be a filmet?

Milyen zenéket használtatok fel a bemutató trailerekhez?

Szia, én egy ____________ (zeneszerzo /muvész /több nyelven beszélo...) , jelentkezhetek?

Hogy kaphatok másolatot a DVD-rol?

Hogy láthatok több képet a Ti Larátokról?

Hol készítettétek a filmet?


Translation courtesy of RoliEz a Tomb Raider 3?
Nem.

A mi filmünk nem követi a TR és a The Cradle of Life sztoriját. Mindent elfelejthetsz, amit a hollywoodi Lara Croft filmekben láttál, mivel ez a film visszavisz az eredethez.Hol mutatjuk be a filmet?

A premier Hollywoodban lesz, van egy mozivásznunk- a portugál egyetemtol. Reméljük, hogy Atlantában és San Diego-ban is tudunk összejövetelt szervezni. Tervezünk még vetítéseket, amikor a film kész lesz. Kattints ide a teljes listáért, ami megmutatja a városokat, ahol leadjuk a vetítéseket.

Ha szeretnél vetítést szervezni a közeledben, kérjük vedd fel velünk ingyen a kapcsolatot. Kérjük, tartsd észben, hogy ez a film non-profit munka, és az engedély soha nem lesz megtámadva. A vetítéseket hétvégenként rendezd, és ne magánterülteken, amelyek megsértik a jogokat; vagy szükséges egy igazolvány, hogy betudj lépni.Milyen zenéket használtatok fel a bemutató trailerekhez?

"Scenic" : A kezdésnél egy régebbi Metallica zene szólal meg, mely a Welcome Home: Sanatarium", mely a 'Master of Puppets' klasszikus albumról való. Azután az elso Matrix filmzenérol szólal meg a Clubbed to Death' , melyet Rob D. készített.. Úgy gondolom, hogy ez egy remix.

"Hard core" : ez az egy zene kezdodik a "Jet" rock bandától, utána jön Marylin Manson-nak a 'The Beautiful People' címu száma. A következo szám.Szia, én egy ____________(a music composer/an artist/an actor/bilingual etc.), jelentkezhetek?

Természetesen! Mi rajongókkal dolgozunk, az egész világon. Pillanatnyilag azokat keressük, akik segítenek kommunikálni a TOTD nemzetközi chat fórumon. Reménykedünk, hogy jelentkeznek olyanok, akik a Gy.I.K. másolatát lefordítják, a külföldi látogatók miatt.

Mindenki, aki segít, kap pénzt, és egy másolatot a DVD-rol.Hogy kaphatok másolatot a DVD-rol?

Ez egy non-profit film, nem kerül eladásra, ez az igazság.

Ha Te szeretnél másolatot, akkor segítsél - Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha érdekel a dolog.Hogy láthatok több képet a Ti Larátokról?

Lépj be a készíto oldalára, keresd meg a linkeket több képekért, vagy nézd meg a hírek és újdonságok szekciót az oldalunkon.

Nagyobb galériákért, vagy bármi más információért írj email a webmesternek.


Hol készítettétek a filmet?

Ez a film dél Californriában és a következo helyszíneken készült: Los Angeles belvárosa, Altadena, Blythe, Beverly Hills, Westwood, San Francisco, és Oakland.