Return to home page
:: Updates
:: Film Forum
:: Link to Us

A film homage made possible by fans around the globe
Tomb Raider and Lara Croft are trademarks of Eidos Interactive / Core Design
This is an independent, non-profit, artistic expression created purely for fun.

Website by
Granted Wish StudiosDersom du ønsker å spørre oss om noe mer, vennligst send oss en epost...
Dansk | Italiano | Deutsch | Português | Español | Français | English | Norsk | Polski

| | | |

Er dette Tomb Raider 3?

Hvor vil filmen bli vist?

Hvilken musikk brukte dere til trailerne?

Hei, jeg er en ____________(en musikk komponist/en artist/en skuespiller/tospråklig etc.), kan jeg bidra?

Hvordan kan jeg få tak i en kopi på DVD?

Hvor kan jeg se flere bilder av Lara?

Hvor ble denne filmen laget?


Translation courtesy of Marianne HeggernesEr dette Tomb Raider 3?
Nei.

Vår film følger ikke historien fra TR og TR: Livets Vugge. Glem det du vet om Lara Croft fra Hollywood filmene, denne filmen går helt tilbake til kilden.Hvor vil filmen bli vist?

Bortsett fra premieren i Hollywood har vi også en bekreftet visning- på et universitet i Portugal. Vi håper også på å holde noen visninger på messer i Atlanta og San Diego. Det er mulig at vi vil planlegge flere visninger så snart filmen er ferdig. Klikk her for en full liste over mulige steder og byer.

Dersom du ønsker å be om en visning nær deg kan du kontakte oss etter eget ønske. Husk på at dette er et non-profit prosjekt og at det aldri vil komme til å koste noe for inngangsbillettene. Visninger i løpet av messehelger kommer ikke til å bli holdt i områder hvor der er påkrevd et merke for å få adgang.Hvilken musikk brukte dere til trailerne?

"Scenic" : I begynnelsen er det brukt en eldre Metallica låt kalt "Welcome Home: Sanitarium" fra det klassiske "Master Of Puppets" albumet…….den neste sangen er hentet fra det første Matrix soundtracket, men kan også bli funnet andre steder, den heter "Clubbed To Death" av Rob D...jeg tror at det er en remix.

"Hard core" : Denne traileren begynner med en sang av rockebandet "Jet" og går deretter over til Marilyn Mansons "The Beautiful People"...Hei, jeg er en ____________ (en musikk komponist/en artist/en skuespiller/tospråklig etc.), kan jeg bidra?

Absolutt! Vi jobber med fans på flere forskjellige områder rundt omkring i hele verden.

Vi leter for tiden etter de som er tospråklige for å hjelpe oss med å kommunisere i TOTD tråder på internasjonale chatteforum. Vi håper også å få oversatt en kopi av vår FAQ side for de fra forskjellige land som besøker denne siden.

Alle som hjelper til får kreditt og en kopi på DVD.
                 Hvordan kan jeg få tak i en kopi på DVD?

This is non-profit and copies can not be sold for any reason.

Dette er non-profit og kopier kan ikke selges under noen omstendigheter. Vi tilbyr gratis kopier til de som hjelper oss med å promotere filmen - kontakt oss dersom du er interessert.Hvor kan jeg se flere bilder av Lara?

Bortsett fra på hennes casting side, kan du også finne lenker til mange bilder i seksjonen for Nyheter og Mediadekning på siden vår.

For å be om et større bildegalleri eller noe annet du ønsker å se på denne siden, send en epost til vår webmaster.


Hvor ble denne filmen laget?

Denne filmen ble spilt inn i sør-California og bukt området: sentrum av Los Angeles, Altadena, Blythe, Beverly Hills, Westwood, San Fransisco og Oakland.